Problems installing Joomla 1.7

Post By:user_10749 | Reply

Hey all,

I have some problems with installing Joomla 1.7. I get the following error when i call mine site in any browser to install.

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_97436786c556ee7d13062272b2c8fcb8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php on line 462

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php:462) in /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php on line 462

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php:462) in /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php on line 462


Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(/public/tmp/sess_97436786c556ee7d13062272b2c8fcb8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php on line 598

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/public/tmp) in /public/sites/www.wvf9.nl/libraries/joomla/session/session.php on line 598

Does anybody know what this means

Thanks

Djraymo
user_10751Tue, 24 Jan 2012

Getting list of errors when attemptign to run Joomla 1.7 after installation. Believe I neglected to turn off error reporting. lookiing for the way to correct that. Thanks much.

user_10750Sun, 22 Jan 2012

djraymo wrote:
Hi Tuum,

Sometimes you can hit yourself on the head.....so simple is the solution......


Speaking from experience: you got that right!

user_10749Sun, 22 Jan 2012

Hi Tuum,

Sometimes you can hit yourself on the head.....so simple is the solution......it works thanks man!

Djraymo

user_647Sun, 22 Jan 2012

Hi Djraymo,

Looks like your php.ini has a session save path set to:
session.save_path = /public/tmp

Does the folder /public/tmp exist on your server?

I suggest you either create that folder, or change your session save path.

`Reply Or Comment!
Please LogIn to Reply!